Lite blandat!

 

 

 

Utom kroppen upplevelser, Mina astral resor (som har varit ett dussintals genom åren), det är ett tag sedan nu, men jag minns dem så tydligt och själva friheten som man känner när själen frigör sig från kroppen. Det Tar tid och träning för att få ett fungerande frigörande av astralkroppen (själen) mycket meditering och total avslappning, det fungerar på mig. Har inte läst så mycket böcker om astralprojektion eller själavandring som jag brukar kalla det. Är självlärd inom det. Troligtvist så är det inte lika lätt för alla att ta in detta, men med träning så tror jag att de flesta kan lära sig.

Känn inte begränsningar i livet känn bara att det finns möjligheter
Öppna dina ögon för allt det vackra som finns runt omkring dig, det kan vara i den minsta av detaljer.
Öppna dit sinne inför livets essens för din inre varma skönhet ta emot den kärlek som blir dig given i Nuet bevara det i ditt hjärta och var tacksam för dem som ger av den i ödmjukhet och i vänlighet.

Tänkandet behöver inte alltid bestå av ord utan mer av dofter färger former
Att ge hjälper andra att förnimma hur de kanske själva mår i stunden och var det står just nu i livet.
Att släppa gamla mönster är inte lätt men försöker man aldrig så når man heller aldrig ett positivt resultat och man fastnar då oftast i gamla inmalda mönster, omfamna stunden du har inför dig även då det gäller en svår situation ge den näring i form av kärleks tankar genom detta så bemöter du situationen på bästa möjliga sätt och har påbörjat en process av läkande.

Att vara medvetet närvarande är den narturliga sanna lyckan, igen har fel alla gör så gott de kan
Och skapar sin egen värld av lycka i den bästa av deras förmåga. Kärleken blir aldrig bortkastad har man väl tänkt den tanken så sprids det som en löpeld genom universum.
Och utmaningar kommer vi alltid att mötas av i detta jordelivet på både gott och ont, konsten är hur vi bemöter dessa utmaningar vad vi ger den för näring antingen genom rädsla eller med kärlek valet har alltid varit ditt!

 

Välkommen in p min Facebook sida! https://www.facebook.com/profile.php?id=100010535806260

 

healing20hands.jpg

ÅTER TILL FÖRSTA SIDAN

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)